Rebel på beställningsortimentet!

Från och med idag den 6/5 2020 finns öl ifrån Rebel att beställa på systembolaget.se

Ölen finns till en början på beställningssortimentet och går att beställa inom hela Stockholms län. 

Vi är säkra på att ni kommer tycka om ölen och vi önskar er en riktigt trevlig vår att se fram emot med  öl ifrån Rebel!

Rebel Original Premium

En ljus traditionell lager med en frisk, trevlig och välbalanserad smak av humle och malt med uppfriskande bittert slut. Ölen jäser i öppna jäskar, mognar och lagras i låga temperaturer på ett traditionellt tjeckisk sätt.

Rebel Mörk Lager

Mörk lager med rubinfärg, söt smak och mild bitterhet. Ölen bryggs enligt traditionella tjeckiska metoder och jäser i öppna jäsningstankar och mognar i en lågtempererad lagerkällare. Denna öl har blivit upprepade gånger tilldelad i de mest prestigefyllda priser i tävlingar

Rebel Högtid Special

Högtidsspecial!
En starkare ljus lager med lite mörkare toner och beska.

Rebel IPA

IPA är en speciell bryggd halvmörk öl, enastående i sin intensiva bitterhet, fruktig smak och kopparfärg. Bryggeriet använder fem olika maltsorter och fyra olika humle för att uppnå bästa smak och färg.

Om Bryggeriet Rebel Havlíčkův Brod

Havlíčkův Brod som bryggeriet heter fick rätten att brygga öl redan under 1400-talet och sedan dess har ölproduktionen ökat. Medborgarna hade ursprungligen bryggt öl individuellt i sina hus, senare började de bilda företag och etablera större bryggerier.
Stadsbryggeriet grundades 1834 och dess moderna historia och modern produktion av öl går tillbaka till slutet av 1800-talet.
Under den kommunistiska eran exponerades bryggeriet och blev en del av Horácký Breweries Jihlava, Breweries of Havlíčkův Brod och östra Böhmen Breweries Hradec Králové. Efter sammetrevolutionen blev bryggeriet igen de ursprungliga ägarnas egendom. För närvarande är ölproduktionen 84 000 hektoliter om året.

ÅLDERSGRÄNS

ALKOHOLHALTIGA DRYCKER

Hemsidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker.
Enligt svensk lag måste man minst fyllt 25 år för att se det här innehållet.

Please confirm that you are at least 25 years old.