Mer Tjeckisk Öl på Beställningssortimentet!

Senaste veckorna har vi lanserat 5 nya ölsorter på Bolagets beställningssortiment. 
All öl beställs i hela kollin och är beställningsbara i hela landet! 
Det är 20 flaskor per kolli. 

Länk till beställning:

Här beställer du

Rebel Tudor

Ljus lager som kännetecknas av intensiv bitterhet, gyllene färg och tjockt vitt skum. Bryggs på traditionellt sätt, typiskt för tjeckiska öl, där det jäser i öppna tankar och mognar vid låga temperaturer i lagerkällare.

Cernovar Ljus Lager

Klassisk tjeckisk Premium lager. Rik Gyllene färg, perfekt balanserad, fyllig med en tydlig eftersmak av bitterhet från humle och en delikat humlearom.

Cernovar Mörk Lager

Klassisk tjeckisk mörkt öl med rik smak. Ölen får sin rikliga smak från en särskild kombination av fyra sorters malt, som också ger ölet fyllighet och exceptionell karamellsmak och arom. En trevlig bitterhet och rikt samt stabilt skum fulländar ölets unika karaktär.

Prazacka

En traditionell tjeckisk ljus öl med en låg alkoholhalt. Färgen är ljusguld. Behaglig och fräsch smak med bild bitterhet.

Bohemia Regent Knize

Tjeckisk variant av det bayerska bockölet med lite högre alkoholhalt och kraftig maltkaraktär. Eftersmakens balanserande humle har en frisk citruston.

Tidigare inlägg

Mer Tjeckisk öl på Bolaget

Mer Tjeckisk Öl på Beställningssortimentet! Senaste veckorna har vi lanserat 5 nya ölsorter på Bolagets beställningssortiment. All öl beställs i hela kollin och är beställningsbara i

Läs mer »

Nyhet! Unicorn Glitter Lager

Unicorn Glitter Lager En modern lager med guldtouch! Fruktig smak med inslag av apelsin, persika, ljust bröd och örter. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck. Unicorn

Läs mer »

Nyhet på bolaget November

Nyhet på Systembolaget i November! Finns på de lokala butikerna i Södertälje samt på beställningssortimentet fram till nyår eller så långt lagret räcker! Länk: https://www.systembolaget.se/dryck/ol/137ans-3409703

Läs mer »

Pomegranate IPA

Finns sedan 2/5 på ett Systembolag nära dig! Beskrivning: Humlearomatisk smak med inslag av tropisk frukt, honung, blodapelsin och granatäpplen. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck.

Läs mer »

ÅLDERSGRÄNS

ALKOHOLHALTIGA DRYCKER

Hemsidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker.
Enligt svensk lag måste man minst fyllt 25 år för att se det här innehållet.

Please confirm that you are at least 25 years old.