Vi är i grund och botten en pub som startade 2008 med ett stort utbud på över 250 ölsorter ifrån 50 olika länder samt ifrån vissa svenska mikrobryggerier. Intresset att starta ett bryggeri växte fram i samarbete med hemmabryggare som besökte puben regelbundet. 2012 startade vi ett mikrobryggeri i pubens källare som med tiden växte och och blev större samt fick en ny lokal. Ölen såldes då till de lokala Systembolagen och blev snabbt så populärt att vi inte hann producera tillräckliga mängder för Systembolaget. 

En fördel vi har gentemot andra bryggerier är att vi serverar ölen på vår egna pub och får därför värdefull feedback ifrån våra ölkunniga gäster. Vi brygger gärna öl i olika smaker och stilar och vi räds inte en svår utmaning!

2016 gjorde vi en nylansering utav bryggeriet i samband med flytt ifrån pubens källarlokal till andra sidan gatan istället, nämligen till Dalgatan. 

2018 blev det åter dags för en ny flytt då vi växt ut ur lokalerna på Dalgatan och nu begav flytten ut till Almnäs (gamla militäranläggningen). Det innebär för oss större och arbetsvänligare lokaler med ett större lager.

Sedan hösten 2018 importerar vi även Öl, Vin och Sprit som distribueras till andra pubar och restauranger. 

Vi har i dagsläget 16 sorter på Systembolaget.

Vi är utställare på de flesta öl och dryckesmässor! Följ oss gärna på sociala medier för att hålla koll på när vi är på en mässa nära dig!

ÅLDERSGRÄNS

ALKOHOLHALTIGA DRYCKER

Hemsidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker.
Enligt svensk lag måste man minst fyllt 25 år för att se det här innehållet.

Please confirm that you are at least 25 years old.